Record Details

Копінг-стратегії як фактор психологічного здоров’я авіадиспетчерів в умовах карантину

Репозитарій Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Копінг-стратегії як фактор психологічного здоров’я авіадиспетчерів в умовах карантину
 
Creator Ярмоленко, Марія Леонідівна
 
Subject дипломна робота
карантин
психологічне здоров'я авіадиспетчерів
копінг-стратегії як фактор
 
Description Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозиторії НАУ" . Керівник проекту: канд. біол. наук, доцент кафедри авіаційної психoлoгiї Долгова Олена Миколаївна
Дипломна робота містить теоретико-методологічний аналіз копінг-стратегій як фактору психологічного здоров’я авіадиспетчерів в умовах карантину; емпіричне дослідження копінг-стратегій як фактору психологічного здоров’я авіадиспетчерів в умовах карантину; психокорекційну програму та динаміку змін показників внаслідок застосування тренінгу.
В ході психологічного дослідження було встановлено копінг-стратегії, є важливим фактором психологічного здоров’я авіадиспетчерів особливо в умовах карантину.
Результати, отримані в роботі, можуть бути використані для проведення психокорекційних та психопрофілактичних заходів з метою корекції рівня стресу, створення адаптивної стрес-долаючої поведінки, яка впливає на психологічне здоров’я особистості.
 
Date 2021-01-19T12:01:37Z
2021-01-19T12:01:37Z
2021-01
 
Type Other
 
Identifier Ярмоленко М. Л. Копінг-стратегії як фактор психологічного здоров’я авіадиспетчерів в умовах карантину. - Кваліфікаційна робота здобувача вищої освіти кафедри авіаційної психології. - Національний авіаційний університет. - Київ, 2020. - 88 с.
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/45307
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний авіаційний університет
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ