Record Details

Компаративний аналіз вигуку як частин мов в англійській та українській мові на матеріалі твору Джоджо Мойес "До зустрічі з тобою"

Репозитарій Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Компаративний аналіз вигуку як частин мов в англійській та українській мові на матеріалі твору Джоджо Мойес "До зустрічі з тобою"
 
Creator Воробйова, Валерія Євгенівна
 
Subject граматичний розбір
компаративний аналіз
аналіз тексту
вигуки
 
Description Світова література містить різноманітну кількість творів, які стали спадком не однієї держави. Завдяки літературним творам автори виражають власний внутрішній світ та намагаються поділитися ним з читачами. Для цього письменники підбирають особливі жанрово-стилістичні засоби, прийоми та методи передачі почуттів, емоцій, вражень, установок. Тобто саме по собі завдання передачі сенсу є непростим і нетривіальним. Очевидно, що за таких умов будь-яка не авторська інтерпретація тексту може докорінно змінити ідею та задум твору. Саме ця проблема окреслює основну перекладацьку дилему.
 
Date 2020-11-29T12:30:04Z
2020-11-29T12:30:04Z
2020-10-23
 
Type Article
 
Identifier Воробйова В. Є. Компаративний аналіз вигуку як частин мов в англійській та українській мові на матеріалі твору Джоджо Мойес "До зустрічі з тобою" // Розвиток філологічних наук: європейські практики та національні перспектики: Міжнародна науково-практична конференція, м. Одеса, 23–24 жовтня 2020 року. – Одеса: Південноукраїнська організація «Центр філологічних досліджень», 2020. – Ч. 2. – 89-93 с.
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/44731
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Південнофілогічна організація "Центр філологічних досліджень"
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ