Record Details

Міжнародне економічне співробітництво України в розвитку «зеленої економіки»

Репозитарій Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Міжнародне економічне співробітництво України в розвитку «зеленої економіки»
 
Creator Овчаренко, Катерина Юріївна
 
Subject дипломна робота
зелена економіка
сталий розвиток
міжнародне економічне співробітництво
 
Description Робота публікується згідно наказу ректора від 21.01.2020 р. №008/од "Про перевірку кваліфікаційних робіт на академічний плагіат 2019-2020 р.р. навчальному році" . Керівник проекту: професор, д.н. держ.упр. Біла Світлана Олексіївна
«Зелена економіка» грунтується на принципах інноваційності, безпеки для людини та природи, раціонального та заощадливого ставлення до обмежених природних ресурсів, є найбільш прийнятною для країн, що ставлять за мету перехід до сталого розвитку, піклуються про якість життя та майбутні покоління. Водночас, країна не спроможна здійснити перехід до сталого розвитку та до «зеленої економіки» одноосібно – це потребує спільних зусиль якомога більшої кількості країн світу та налагодження ефективного міжнародного співробітництва. Україна прийняла та виконує стратегію сталого соціально-економічного розвитку «Україна-2020», відчуваючи разом з тим, хронічний брак ресурсів та інноваційного досвіду. Розв'язати цю проблему можливо виключно за рахунок налагодження дієвого та всебічного міжнародного економічного співробітницва у сфері сталого розвитку, зокрема, у розвитку «зеленої економіки».
 
Date 2020-03-22T19:07:48Z
2020-03-22T19:07:48Z
2020-02
 
Type Other
 
Identifier Овчаренко К.ЮЮ. Міжнародне економічне співробітництво України в розвитку «зеленої економіки». - Національний авіаційний університет. - Київ, 2020. - 140 с.
http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41817
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний авіаційний університет
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ