Record Details

Структура і організація гастрономічного туризму в Одеській області

Репозитарій Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Структура і організація гастрономічного туризму в Одеській області
 
Creator Казіонна, Агнеса Костянтинівна
 
Subject дипломна робота
гастрономічний туризм
організація туризму
одеська область
 
Description Робота публікується згідно наказу ректора від 21.01.2020 р. №008/од "Про перевірку кваліфікаційних робіт на академічний плагіат 2019-2020р.р. навчальному році" . Керівник проекту: д.геогр.н., професор кафедри міжнародного туризму та країнознавства Дудник Іван Миколайович
Туризм як явище неможливий без гастрономії через фізичну необхідність людини у споживанні їжі. З розвитком людства розвивалася й гастрономія, їжа стала не лише джерелом сил і енергії, а і частиною культури, складовою будь-яких розваг і причиною для подорожі. Гастрономічний туризм сьогодні набуває все більшого поширення, люди подорожують у пошуках нових гастрономічних вражень та смакових відчуттів.
Одеська область є не тільки однією з основних туристичних дестинацій України, а й місцем проживання багатьох національностей, народів, кожен з яких має свою культуру життя, культуру мовлення, а також культуру їжі.
Об'єкт дослідження – регіональна система гастрономічного туризму Одеської області.
Предмет дослідження – структурні та організаційні особливості гастрономічного туризму Одеської області.
Мета дослідження – обґрунтування оптимальних параметрів гастрономічного туризму Одеської області.
 
Date 2020-02-26T11:06:29Z
2020-02-26T11:06:29Z
2020-02
 
Type Other
 
Identifier Казіонна А.К.Структура і організація гастрономічного туризму в Одеській області . - Національний авіаційний університет. - Київ, 2020. - 89 с.
http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41315
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний авіаційний університет
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ