Структура і організація гастрономічного туризму в Одеській області
Репозитарій Національного Авіаційного Університету
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Структура і організація гастрономічного туризму в Одеській області
|
|
Creator |
Казіонна, Агнеса Костянтинівна
|
|
Subject |
дипломна робота
гастрономічний туризм організація туризму одеська область |
|
Description |
Робота публікується згідно наказу ректора від 21.01.2020 р. №008/од "Про перевірку кваліфікаційних робіт на академічний плагіат 2019-2020р.р. навчальному році" . Керівник проекту: д.геогр.н., професор кафедри міжнародного туризму та країнознавства Дудник Іван Миколайович
Туризм як явище неможливий без гастрономії через фізичну необхідність людини у споживанні їжі. З розвитком людства розвивалася й гастрономія, їжа стала не лише джерелом сил і енергії, а і частиною культури, складовою будь-яких розваг і причиною для подорожі. Гастрономічний туризм сьогодні набуває все більшого поширення, люди подорожують у пошуках нових гастрономічних вражень та смакових відчуттів. Одеська область є не тільки однією з основних туристичних дестинацій України, а й місцем проживання багатьох національностей, народів, кожен з яких має свою культуру життя, культуру мовлення, а також культуру їжі. Об'єкт дослідження – регіональна система гастрономічного туризму Одеської області. Предмет дослідження – структурні та організаційні особливості гастрономічного туризму Одеської області. Мета дослідження – обґрунтування оптимальних параметрів гастрономічного туризму Одеської області. |
|
Date |
2020-02-26T11:06:29Z
2020-02-26T11:06:29Z 2020-02 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Казіонна А.К.Структура і організація гастрономічного туризму в Одеській області . - Національний авіаційний університет. - Київ, 2020. - 89 с.
http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41315 |
|
Language |
uk
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Національний авіаційний університет
|
|