Record Details

Принципи проектування відкритих розподілених систем. Навчальний посібник.

Репозитарій Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Принципи проектування відкритих розподілених систем. Навчальний посібник.
 
Creator Райчев, Ігор Едуардович
Харченко, Олександр Григорович
Замковий, Володимир Вікторович
 
Subject описання принципів і методів структурного, процесного та об'єктно-орієнтованого підходів до аналізу, проектування інформаційних систем в межах довільного предметного середовища на базі комп’юте-ризованих засобів і технологій
 
Description Сучасний рівень розвитку комп’ютерних технологій проектування інформаційних систем (ІС) характеризується зростаючою складністю не тільки програмних компонентів, а й концепцій та ідей, покладених в основу цих технологій.
Цей навчальний посібник укладено згідно з робочою навчальною програмою дисципліни «Принципи проектування відкритих розподілених систем» для студентів освітньо-кваліфікаційних рівнів «Спеціаліст» та «Магістр» спеціальності «Інформаційні управляючі системи та технології».
Мета посібника — допомогти студентам здобути теоретичні знання з питань структурного аналізу та проектування інформаційних об’єктів і процесів предметної області ІС, навчити їх застосовувати методи аналізу для формування моделі логіки бізнес-процесів ІС, методи проектування з використанням CASE-засобів BPWin та ERWin, а також методи процесного та об’єктно-орієн-тованого моделювання і проектування ІС у межах довільної предметної області.
 
Date 2017-07-31T16:59:42Z
2017-07-31T16:59:42Z
2010-10-10
 
Type Other
 
Identifier Містить описання принципів і методів структурного, процесного та об'єктно-орієнтованого підходів до аналізу і проектування інформаційних систем в межах довільного предметного середовища на базі комп’юте-ризованих засобів і технологій. Розглянуто методи побудови потокових моделей, моделей, орієнтованих на дані, та моделей планування бізнес-процесів із застосуванням CASE-засобів BPWin та ERWin на базі діаграмних технік IDEF0, DFD, IDEF3, IDEF1X. Описано технологію моделювання бізнес-архітектури та бізнес-процесів компанії на базі методології та інстру-ментальної платформи ARIS і методологію побудови моделі інформаційної системи на основі об'єктно-орієнтованого підходу з використанням мови UML. Для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю «Інформаційні управляючі системи та технології».
http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/30135
 
Language uk
 
Format image/jpeg
application/msword
application/msword
application/msword
application/msword
 
Publisher Національний авіаційний університет.
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ