Record Details

Ефективність застосування авіації в сільському господарстві

Репозитарій Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Ефективність застосування авіації в сільському господарстві
The Effectiveness of Aviation Use in Agriculture
 
Creator Касап, Олексій Васильович
 
Subject підприємство
повітряне судно
авіакомпанія
авіахімічні роботи
агроавіаційні роботи
десикація
продуктивність повітряних суден
дипломна робота
 
Description Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозитарії НАУ" . Керівник проекту: доцент, к. е. н. Герасименко Ірина Миколаївна
В дипломній роботі проводиться повне дослідження компанії ТОВ «Прогрейн Укр», що займається виробництвом і продажом насіння сої, і шукає оптимальні варіанти для обробітку власних посівів. Під час дослідження виявлено наукові основи та методи забезпечення ефективності повітряних суден при виконанні авіаційних робіт з десикації.
Були використані статистичний метод, аналітичний метод, метод синтезу, метод узагальнення, метод порівняння, метод дослідження. У теоретичній частині досліджені напрями застосування авіації в галузях економіки, розглянуті методичні положення оцінки й показники ефективності використання повітряних суден при виконанні авіаційних робіт. У аналітичній частині зібрано інформацію та проведено аналіз виробничо – господарських і фінансових показників діяльності ТОВ «Прогрейн Укр», аналіз ринку агроавіаційних робіт в Україні. У проектній частині досліджено технологію авіаційного способу внесення десикантів, визначено ПС для виконання десикації, розраховано продуктивність ПС.
Кафедра організації авіаційних робіт та послуг
 
Date 2021-01-27T23:23:49Z
2021-01-27T23:23:49Z
2021-01-28
 
Type Learning Object
 
Identifier https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/45534
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний авіаційний університет
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ