Record Details

Когнітивно-стильові компоненти професійної ефективності контролерів-операторів у цивільній авіації

Репозитарій Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Когнітивно-стильові компоненти професійної ефективності контролерів-операторів у цивільній авіації
 
Creator Ічанська, Олена Михайлівна
 
Subject професійна діяльність
ефективність
когнітивно-стильові компоненти
цивільна авіація
 
Description Провідна тенденція сучасного розвитку людства – це глобалізація, зумовлена технологічними, економічними, політичними та культурними змінами. Тому активізується інтерес до проблеми безпеки як передумови сталого та ефективного функціонування різних систем и структур на як на міжнародному, так і на внутрішньому рівні.
У світі вказаної тенденції проблема безпеки цивільної авіації особливо актуальна, адже загроза нападу терористів на повітряні судна цивільної авіації у сучасному світі набула глобального характеру. Безпечне середовище, у якому має функціонувати цивільна авіація, вимагає розробки і впровадження комплексу принципово важливих рішень щодо забезпечення надійності людської ланки. Відповідно, проблема підвищення якості професійної підготовки операторів спеціальних технічних засобів контролю (СТЗК) на безпеку та ефективності їх діяльності сьогодні стає все більш актуальною.
 
Date 2020-05-07T11:35:00Z
2020-05-07T11:35:00Z
2019
 
Type Article
 
Identifier Ічанська О.М. Когнітивно-стильові компоненти професійної ефективності контролерів-операторів у цивільній авіації // Індивідуальність у психологічних вимірах спільнот та професій в умовах мережевого суспільства: Монографія колективна / За ред. Л.В. Помиткіної, О.П.Хохліної. – К.: ТОВ «АльфаПІК», 2019. – С. 126-130
http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/42513
 
Language uk
 
Format application/pdf
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ