Record Details

Розвиток емоційного інтелекту як засіб корекції суб’єктивного відчуття самотності у підлітків

Репозитарій Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Розвиток емоційного інтелекту як засіб корекції суб’єктивного відчуття самотності у підлітків
 
Creator Юдко, Аліна Вікторівна
 
Subject емоційний інтелект
емоції
самотність
суб'єктивне відчуття самотності
тренінг
підлітки
дипломна робота
 
Description Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозиторії НАУ". Керівник дипломної роботи: доктор психол. наук., доцент Яковицька Лада Савеліївна
Дипломна робота містить теоретико-методологічні засади зв’язку емоційного інтелекту та суб’єктивного відчуття самотності у підлітків; емпіричне дослідженню зв’язку емоційного інтелекту та суб’єктивного відчуття самотності у підлітків; рекомендації щодо розвитку емоційного інтелекту у підлітків. Метою дослідження було теоретично обґрунтувати та емпірично дослідити можливості корекції суб’єктивного відчуття самотності підлітків шляхом розвитку складових емоційного інтелекту.Матеріали дипломної роботи рекомендовано використовувати шкільним психологам для корекції емоційного інтелекту та суб’єктивного відчуття самотності у підлітків, батькам, задля попередження виникнення у дітей відчуття самотності та для розвитку емоційного інтелекту ще в дитинстві, а також в особистих цілях для гармонізації відносин з собою та іншими людьми.
 
Date 2021-01-19T12:03:19Z
2021-01-19T12:03:19Z
2020-12
 
Type Other
 
Identifier Юдко А. В. Розвиток емоційного інтелекту як засіб корекції суб’єктивного відчуття самотності у підлітків. - Кваліфікаційна робота здобувача вищої освіти кафедри авіаційної психології. - Національний авіаційний університет. - Київ, 2020. - 100 с.
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/45308
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний авіаційний університет
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ