Record Details

Сучасні особливості міжнародного руху капіталу

Репозитарій Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Сучасні особливості міжнародного руху капіталу
 
Creator Ільченко, Анастасія Олександрівна
 
Subject міжнародний рух капіталу
країни-донори
країни-рецепієнти
міжнародні інвестиції
іноземне інвестування
ТНК
 
Description Робота публікується згідно наказу ректора від 21.01.2020 р. №008/од "Про перевірку кваліфікаційних робіт на академічний плагіат 2019-2020р.р. навчальному році". Науковий керівник: к.е.н., доцент кафедри міжнародних економічних відносин і бізнесу Ричка Марина Анатоліївна
Економічний розвиток багатьох країн світу формується під впливом інтенсивного переміщення капіталу між країнами, що виступає головною рушійною силою глобалізації світової економіки та фінансової інтеграції. Міжнародний рух капіталу (МРК) є важливою формою сучасних міжнародних економічних відносин, що обумовлено вагомим впливом на структуру міжнародної торгівлі, співробітництва між країнами, транснаціонального характеру виробництва, що докорінно змінює структуру та розвиток світового господарства.
Міжнародний рух капіталу, як і інші світові економічні процеси, характеризується різними тенденціями, динамікою та структурними змінами, адже форми та напрямки руху капіталу між державами залежать від різних факторів та несуть позитивні і негативні наслідки, як для країн-донорів, так і для країн-реципієнтів.
 
Date 2021-03-13T13:26:55Z
2021-03-13T13:26:55Z
2020-06
 
Type Other
 
Identifier Ільченко А.О. Сучасні особливості міжнародного руху капіталу. - Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності "Міжнародні економічні відносини". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2020 -95 с.
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/48672
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний авіаційний університет
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ