Record Details

Суб’єкти права соціального забезпечення

Репозитарій Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Суб’єкти права соціального забезпечення
 
Creator Павлуша, Ярослав Андрійович
 
Subject дипломна робота
право соціального забезпечення
суб’єкти права соціального забезпечення
первинний суб’єкт
сервісний суб’єкт
правовий статус
 
Description Робота публікується згідно наказу ректора від 21.01.2020 р. №008/од "Про перевірку кваліфікаційних робіт на академічний плагіат 2019-2020р.р. навчальному році" . Керівник проекту: д.ю.н., професор Вишновецька Світлана Василівна
Об’єкт дослідження: становлять суспільні відносини, що пов’язані з реалізацією своїх прав, свобод та інтересів та виконанням обов’язків суб’єктами права соціального забезпечення.
Предмет дослідження: є суб’єкти права соціального забезпечення.
Мета дипломної роботи: полягає в тому, щоб здійснити дослідження теоретичних положень та дослідження наукових підходів до вдосконалення правового регулювання, що стосується суб’єктів права соціального забезпечення.
Методи дослідження: монографічний; порівняльного аналізу; логіко-семантичний; аналізу та синтезу; формалізації; абстрактно-логічний та ін. В результаті проведеного дослідження проаналізовано та розкрито основні аспекти суб’єкта права соціального забезпечення, а також обґрунтовано напрями вдосконалення правового статусу суб’єктів права соціального забезпечення.
Матеріали дипломного дослідження можуть бути використані для подальших теоретичних досліджень суб’єктів права соціального забезпечення, як теоретичний матеріал при розробці i прийнятті законів України, що визначають конституційно-правові засади суб’єктів соціального забезпечення, при пiдготовцi навчальних посібників, методичних матеріалів з викладання курсу про суб’єктів права соціального забезпечення України.
 
Date 2020-03-19T19:10:21Z
2020-03-19T19:10:21Z
2020
 
Type Working Paper
 
Identifier http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41767
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний авіаційний університет
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ