Record Details

Управління фінансовою безпекою підприємства

Репозитарій Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Управління фінансовою безпекою підприємства
 
Creator Марінеску, Віолетта Віталіївна
 
Subject дипломна робота
управління
фінансова безпека
підприємство
 
Description Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозиторії НАУ". Керівник проекту: проф., д. е. н. Кочетков Володимир Миколайович.
Розвиток діяльності підприємств різних сфер діяльності передбачає першочергове формування і ефективну реалізацію успішної стратегії та відповідно до неї тактичних дій, що в актуальним умовах розвитку характеризує результативну систему його фінансової безпеки. Це відповідно актуалізує сферу розробки механізму у галузі менеджменту фінансової безпеки підприємства у вигляді забезпечуючої ланки успішного вдосконалення діяльності підприємства відповідно до сучасних особливостей діяльності.
Ринкова сфера господарювання зумовлює стимул до вирішення переліку несприятливих чинників, що прямо здійснюють вплив на успішність процесу функціонування підприємства.
 
Date 2021-02-12T13:10:01Z
2021-02-12T13:10:01Z
2020-01-12
 
Type Other
 
Identifier Марінеску В.В. Управління фінансовою безпекою підприємства / кваліф. робота випускника освітн. рівня магістр: спец. 072 – фінанси, банківська справа та страхування / В.В. Марінеску // НАУ. – Київ, 2020. – 123 с.
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/46971
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний авіаційний університет
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ