Record Details

Дитячий будинок сімейного типу, як форма влаштування дітей, позбавлених батьківського піклування

Репозитарій Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Дитячий будинок сімейного типу, як форма влаштування дітей, позбавлених батьківського піклування
 
Creator Побережнюк, Вікторія Володимирівна
 
Subject дипломна робота
дитячий будинок
діти сироти
будинок сімейного типу
піклування
порушення
 
Description Робота публікується згідно наказу ректора від 21.01.2020 р. №008/од "Про перевірку кваліфікаційних робіт на академічний плагіат 2019-2020р.р. навчальному році" . Керівник проекту: д.ю.н., професор Тімуш Ірина Сергіївна
Мета дипломної роботи полягає в комплексному вивченні теоретичних проблем і аналізі наявних законоположень, що визначають правову природу дитячого будинку сімейного типу; специфіку договору про передачу дитини (дітей) на виховання в дитячий будинок сімейного типу; особливостей правового регулювання особистих немайнових та майнових відносин в дитячому будинку сімейного типу, а також відповідальності прийомних батьків за неналежне виконання обов'язків по вихованню дітей.
Об'єктом дослідження є сукупність правовідносин, що виникають в процесі створення та діяльності дитячого будинку сімейного типу.
Предметом дослідження стали сімейно-правові та цивільно-правові норми, закріплені у відповідних нормативно-правових актах, що регулюють
Методологічна основа дослідження. Для досягнення зазначеної мети та розв'язання поставлених завдань дослідження ґрунтується на положеннях діалектичного методу пізнання, приватно-наукових (історичного, формально-логічного, системного аналізу та ін.), А також спеціально-юридичних методів (нормативного, порівняльно-правового, методу правового моделювання ).
Наукова новизна отриманих результатів полягає в тому, що автор намагалася висвітлили основні теоретичні проблеми правового регулювання відносин, пов'язаних зі створенням і функціонуванням дитячого будинку сімейного типу виходячи з сучасних викликів.
 
Date 2020-03-19T19:14:35Z
2020-03-19T19:14:35Z
2020
 
Type Working Paper
 
Identifier http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41770
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний авіаційний університет
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ