Record Details

Інформаційна система управління документами енергопідприємства.

Репозитарій Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Інформаційна система управління документами енергопідприємства.
 
Creator Давиденко, Аніта Юріївна
 
Subject електроенергетика
документообіг
FossDoc
база даних
інформаційна система
реєстраційно-контрольна картка
система керування базами даних
автоматизоване робоче місце
електронний цифровий підпис
код економічної класифікації видатків
structured query language
 
Description Робота публікується згідно наказу ректора від 21.01.2020 р. №008/од "Про перевірку кваліфікаційних робіт на академічний плагіат 2019-2020р.р. навчальному році". Керівник проекту: к.т.н.,заступник декана Куклінський Максим Володимирович.
Мета дипломної роботи – підвищення ефективності ведення документації енергопідприємства.Електроенергетика – це одна з основних галузей промисловості, яка постачає електроенергію для забезпечення потреб як побутових, так і господарських. В енергетиці країни вона займає основне місце. Електроенергетика сприяє науково-технічному розвитку, є головним чинником зростання ефективності та продуктивності в кожній існуючій галузі виробництва. На сьогодні роль паливно-енергетичної галузі зростає з великою швидкістю. Така прогресивність зростання економічних показників, темпів і масштабів дає змогузробити все, щоб в найближчий час покращити середній рівень життялюдей та умови праці.
Розвиток економіки країни завжди був і буде в пріоритеті. Одним із головних її показників виступає електроенергетика. Завдяки поширеннюцієї основи відбувається і технологічний розвиток( будуються нові електростанції, створюються нові промислові вузли).
Перетворення енергії реалізується в різних машинах, апаратах і пристроях. В енергетиці в основному використовуються п’ять видів установок: генеруючі, перетворюючі, акумулюючі, транспортуючі та споживаючі.
 
Date 2020-03-23T17:04:30Z
2020-03-23T17:04:30Z
2020-02-04
 
Type Other
 
Identifier http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41927
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний авіаційний університет
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ