Record Details

Удосконалений метод автентифікації користувачів за допомогою Bluetooth технології

Репозитарій Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Удосконалений метод автентифікації користувачів за допомогою Bluetooth технології
 
Creator Панченко, Петро Дмитрович
 
Subject дипломна робота
автентифіація
комп'ютерні мережі
програмний продукт
банківські додатки
Bluetooth технології
 
Description Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозиторії НАУ" . Керівник проекту: доцент, к.т.н., Петренко А.Б.
Існування і розвиток інформаційного суспільства на сучасному етапі не-можливе без використання інформаційних мереж, глобальних комп'ютерних мереж і мереж зв'язку - радіо, телебачення, фіксованих і мобільних телефонних мереж, Інтернет тощо. Ідентифікація, автентифікація і авторизація - це три взаємопов'язані поняття, які складають основу системи безпеки. Автентифікація - це процес підтвердження особи користувача.
Автентифікація є невід’ємною складовою робочого циклу будь-якого програмного продукту. З теперішнім розвитком інформаційних технологій, процес автентифікації піддається суттєвим змінам майже щодня. Все попу-лярнішим стає метод багатофакторної автентифікації, його використовують скрізь: від програм обміну повідомленнями, до банківських додатків. Атаки, що спрямовані на обхід автентифікації, стали причиною застосування двох (а іноді і більше) факторів для підтвердження особи користувача. Мета роботи – реалізація системи моніторингу мережевого трафіку для захисту локальної інформації на підприємстві.
 
Date 2021-03-16T07:47:24Z
2021-03-16T07:47:24Z
2020-12
 
Identifier https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/48747
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний авіаційний університет
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ