Гастрономічний туризм як чинник розвитку туристичної індустрії в Іспанії
Репозитарій Національного Авіаційного Університету
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Гастрономічний туризм як чинник розвитку туристичної індустрії в Іспанії
|
|
Creator |
Семенюк, Марія Михайлівна
|
|
Subject |
дипломна робота
туризм гастрономічний туризм кулінарний туризм туристична індустрія Іспанія |
|
Description |
Робота публікується згідно наказу ректора від 21.01.2020 р. №008/од "Про перевірку кваліфікаційних робіт на академічний плогіат 2019-2020р.р. навчальному році" . Керівник проекту: д. геогр.н., професор кафедри міжнародного туризму та країнознавства Дудник Іван Миколайович
На сучасному етапі розвитку туризму існує тверда прихильність до всього, що пов'язано з кулінарними традиціями або, іншими словами, з культурно-історичними ресурсами, що відображають смакову ідентичність конкретного географічного району. Харчування в туризмі є найважливішою галуззю, яка впливає істотний чином на соціальний і економічний розвиток країни. Підтримка і просування різних варіантів харчування, що дозволяє зберегти регіональну ідентичність території і підвищити її туристську привабливість. Об’єктом дипломної роботи є система гастрономічного туризму Іспанії. Предмет – структурно-динамічні особливості гастрономічного туризму Іспанії. Мета дипломної роботи полягає у виявленні особливостей гастрономічного туризму в Іспанії. А також у розробці гастротуру по її регіонах. Методи дослідження проведеного дослідження стали загальні методи наукового пізнання: методи аналізу і синтезу, формально-логічний, порівняльний, статистичний, аналіз статей і монографій, систематизація та узагальнення отриманих знань. Результати проведеного аналізу можуть знайти конкретну реалізацію при плануванні розвитку гастрономічного туризму регіону Іспанії. А також досвід Іспанії може застосовуватись для просування гастротуризму в Україні, опираючись на особливості даного виду туризму. У роботі було запропоновано гастрономічний тур, який охоплює найважливіші характеристики іспанської кухні відповідно до адміністративних регіонів країни. |
|
Date |
2020-12-17T07:33:59Z
2020-12-17T07:33:59Z 2020-12 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Семенюк М.М. Гастрономічний туризм як чинник розвитку туристичної індустрії в Іспанії. - Дипломна робота на здобуття ступеня магістра спеціальності "Туризм". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2020. - 77 с.
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/44783 |
|
Language |
uk
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Національний авіаційний університет
|
|