Record Details

Гастрономічний туризм як чинник розвитку туристичної індустрії в Іспанії

Репозитарій Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Гастрономічний туризм як чинник розвитку туристичної індустрії в Іспанії
 
Creator Семенюк, Марія Михайлівна
 
Subject дипломна робота
туризм
гастрономічний туризм
кулінарний туризм
туристична індустрія
Іспанія
 
Description Робота публікується згідно наказу ректора від 21.01.2020 р. №008/од "Про перевірку кваліфікаційних робіт на академічний плогіат 2019-2020р.р. навчальному році" . Керівник проекту: д. геогр.н., професор кафедри міжнародного туризму та країнознавства Дудник Іван Миколайович
На сучасному етапі розвитку туризму існує тверда прихильність до всього, що пов'язано з кулінарними традиціями або, іншими словами, з культурно-історичними ресурсами, що відображають смакову ідентичність конкретного географічного району. Харчування в туризмі є найважливішою галуззю, яка впливає істотний чином на соціальний і економічний розвиток країни. Підтримка і просування різних варіантів харчування, що дозволяє зберегти регіональну ідентичність території і підвищити її туристську привабливість.
Об’єктом дипломної роботи є система гастрономічного туризму Іспанії.
Предмет – структурно-динамічні особливості гастрономічного туризму Іспанії.
Мета дипломної роботи полягає у виявленні особливостей гастрономічного туризму в Іспанії. А також у розробці гастротуру по її регіонах.
Методи дослідження проведеного дослідження стали загальні методи наукового пізнання: методи аналізу і синтезу, формально-логічний, порівняльний, статистичний, аналіз статей і монографій, систематизація та узагальнення отриманих знань.
Результати проведеного аналізу можуть знайти конкретну реалізацію при плануванні розвитку гастрономічного туризму регіону Іспанії. А також досвід Іспанії може застосовуватись для просування гастротуризму в Україні, опираючись на особливості даного виду туризму. У роботі було запропоновано гастрономічний тур, який охоплює найважливіші характеристики іспанської кухні відповідно до адміністративних регіонів країни.
 
Date 2020-12-17T07:33:59Z
2020-12-17T07:33:59Z
2020-12
 
Type Other
 
Identifier Семенюк М.М. Гастрономічний туризм як чинник розвитку туристичної індустрії в Іспанії. - Дипломна робота на здобуття ступеня магістра спеціальності "Туризм". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2020. - 77 с.
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/44783
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний авіаційний університет
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ