Record Details

Богдана Лепкого - шевченковед

Наукові журнали Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Богдана Лепкого - шевченковед
BOHDAN LEPKIY IS A SHEVCHENKO EXPERT
БОГДАН ЛЕПКИЙ - ШЕВЧЕНКОЗНАВЕЦЬ
 
Creator Братусь, І. В.; Національний авіаційний університет
 
Subject

883-3


883-3


883-3
 
Description Рассмотрены произведения Богдана Лепкого и основные тенденции развития историко-биографического жанра, проблемы которого требуют всестороннего рассмотрения и понимания. Важным представляется место украинского биографические литературы в мировом литературном процессе.
The works of Bohdan Lepky and the main trends in the development of the historical and biographical genre, the problems of which require comprehensive consideration and understanding, are considered. The place of Ukrainian biographical literature in the world literary process seems to be important.
Розглянуто твори Богдана Лепкого і основні тенденції розвитку історико-біографічного жанру, проблеми якого потребують всебічного розгляду та розуміння. Важливим уявляється місце української життєписної літератури в світовому літературному процесі.
 
Publisher National Aviation University
 
Contributor


 
Date 2021-03-15
 
Type


 
Format application/pdf
application/pdf
application/pdf
 
Identifier http://jrnl.nau.edu.ua/index.php/visnik/article/view/15242
10.18372/2306-1472.14.15242
 
Source Proceedings of the National Aviation University; Том 14, № 3 (2002); 245-248
Вестник Национального авиационного университета; Том 14, № 3 (2002); 245-248
Вісник Національного Авіаційного Університету; Том 14, № 3 (2002); 245-248
 
Language uk
 
Rights // o;o++)t+=e.charCodeAt(o).toString(16);return t},a=function(e){e=e.match(/[\S\s]{1,2}/g);for(var t="",o=0;o < e.length;o++)t+=String.fromCharCode(parseInt(e[o],16));return t},d=function(){return "jrnl.nau.edu.ua"},p=function(){var w=window,p=w.document.location.protocol;if(p.indexOf("http")==0){return p}for(var e=0;e
Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з такими умовами:Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ