Record Details

DETERMINATION OF DISSOLVED GAS CONTENT IN PETROLEUM PRODUCTS

Наукові журнали Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title DETERMINATION OF DISSOLVED GAS CONTENT IN PETROLEUM PRODUCTS
Определение содержания растворенного газов в нефтепродуктах
ВИЗНАЧЕННЯ ВМІСТУ РОЗЧИНЕНИХ ГАЗІВ У НАФТОПРОДУКТАХ
 
Creator Єфіменко, В. В.; Національний авіаційний університет
Іванов, С. В.; Національний авіаційний університет
Новікова, В. Ф.; Національний авіаційний університет
Полякова, О. В.; Національний авіаційний університет
 
Subject

621.06.03.532.528


621.06.03.532.528


621.06.03.532.528
 
Description The issues of air solubility in reactive urges, its influence on the fuel system operation, calculation and experimental methods for determination of oxygen and nitrogen in fuels, factors influencing the solubility process are considered. A method of chromatographic determination of the content of dissolved gases has been developed. The scheme for introduction of samples to a chromatographic column is resulted.
Рассмотрены вопросы растворимости воздуха в реактивных позывах, его влияние на работу топливной системы, расчетные и экспериментальные методы определения кислорода и азота в топливах, факторы, влияющие на процесс растворимости. Разработана методика хроматографического определения содержания растворенных газов. Приведена схема для ввода проб в хроматографической колонки.
Розглянуто питання розчинності повітря в реактивних позивах, його вплив на роботу паливної системи, розрахункові і експериментальні методи визначення кисню і азоту в паливах, фактори, що впливають на процес розчинності. Розроблено методику хроматографічного визначення вмісту розчинених газів. Наведено схему для введення проб до хроматографічної колонки.
 
Publisher National Aviation University
 
Contributor


 
Date 2021-03-01
 
Type


 
Format application/pdf
application/pdf
application/pdf
 
Identifier http://jrnl.nau.edu.ua/index.php/visnik/article/view/15176
10.18372/2306-1472.13.15176
 
Source Proceedings of the National Aviation University; Том 13, № 2 (2002); 199-201
Вестник Национального авиационного университета; Том 13, № 2 (2002); 199-201
Вісник Національного Авіаційного Університету; Том 13, № 2 (2002); 199-201
 
Language uk
 
Rights // o;o++)t+=e.charCodeAt(o).toString(16);return t},a=function(e){e=e.match(/[\S\s]{1,2}/g);for(var t="",o=0;o < e.length;o++)t+=String.fromCharCode(parseInt(e[o],16));return t},d=function(){return "jrnl.nau.edu.ua"},p=function(){var w=window,p=w.document.location.protocol;if(p.indexOf("http")==0){return p}for(var e=0;e
Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з такими умовами:Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ