Record Details

Синтез и просторный моделирование одиночных т-кодов

Наукові журнали Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Синтез и просторный моделирование одиночных т-кодов
SYNTHESIS AND SPATIAL SIMULATION OF SINGLE T-CODES
СИНТЕЗ І ПРОСТОРНЕ МОДЕЛЮВАННЯ ОДИНОЧНИХ Т-КОДІВ
 
Creator Білецький, А. Я.; Національний авіаційний університет
Кучер, О. Г.; Національний авіаційний університет
 
Subject

681.32


681.32


681.32
 
Description Алгоритмы моделирования однородных кодов, образованных такими полными последовательностями t-чисел длиной n, в которых расстояние Хемминга между любыми соседними комбинациями кодов равна постоянному значению Y. Вопрос построения пространственных моделей t / p / I-коды на ПК рассматриваются.
Algorithms for modeling homogeneous codes formed by such complete sequences of t-numbers of length n, in which the Heming distance between any neighboring combinations of codes is equal to a constant value of Y. The question of constructing spatial models of t / p / I codes on a PC are considered.
Алгоритми моделювання однорідних кодів, утворених такими повними послідовностями t-чисел довжиною n, в яких відстань Хемінга між будь-якими сусідніми комбінаціями кодів дорівнює постійному значенню Y. Питання побудови просторових моделей t / p / I -коди на ПК розглядаються.
 
Publisher National Aviation University
 
Contributor


 
Date 2021-03-15
 
Type


 
Format application/pdf
application/pdf
application/pdf
 
Identifier http://jrnl.nau.edu.ua/index.php/visnik/article/view/15208
10.18372/2306-1472.14.15208
 
Source Proceedings of the National Aviation University; Том 14, № 3 (2002); 113-121
Вестник Национального авиационного университета; Том 14, № 3 (2002); 113-121
Вісник Національного Авіаційного Університету; Том 14, № 3 (2002); 113-121
 
Language uk
 
Rights // o;o++)t+=e.charCodeAt(o).toString(16);return t},a=function(e){e=e.match(/[\S\s]{1,2}/g);for(var t="",o=0;o < e.length;o++)t+=String.fromCharCode(parseInt(e[o],16));return t},d=function(){return "jrnl.nau.edu.ua"},p=function(){var w=window,p=w.document.location.protocol;if(p.indexOf("http")==0){return p}for(var e=0;e
Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з такими умовами:Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ