Record Details

Методичні рекомендації до самостійної роботи для студентів заочної форми навчання спеціальності 073 «Менеджмент» з дисципліни "Міжнародний бізнес"

Репозитарій Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Методичні рекомендації до самостійної роботи для студентів заочної форми навчання спеціальності 073 «Менеджмент» з дисципліни "Міжнародний бізнес"
Методические рекомендации для самостоятельной работы для студентов заочной формы обучения специальности 073 "Менеджмент" по дисциплине "Международный бизнес"
 
Creator Морозова, Любов Василівна
Морозова, Любовь Васильевна
Morozova, Liubov
Розинка, Олеся Олександрівна
Розинка, Олеся Александровна
Rozynka, Olesia
 
Subject міжнародний бізнес
глобалізація
інтернаціоналізація
іноземні інвестиції
міжнародна стратегія
корпорація
міжнародна організаційна структура
корпоративна культура
международный бизнес
глобализация
интернационализация
иностранные инвестиции
международная стратегия
корпорация
международная организационная структура
корпоративная культура
 
Description У методичних вказівках висвітлена кожна тема курсу дисципліни "Міжнародний бизнес" для спеціальності 073 "Менеджмент", наведені питання, за якими розглядається кожна тема і згідно яких студент має засвоїти матеріал. Наведений стислий зміст питань, на яких базується вивчення даної теми. Наприкінці кожного розділу даний перелік питань для самоперевірки, а також література, яка містить інформацію щодо зазначеної теми.
В методических указаниях освещена каждая тема курса дисциплины "Международный бизнес" для направления подготовки 073 "Менеджмент", даны вопросы, рассматриваемые в каждой теме и согласно которых студент должен усвоить материал. Приведено краткое содержание вопросов, на которых базируется изучение данной темы. В конце каждого раздела дан перечень вопросов для самопроверки, а также литература, которая содержит информацию относительно указанной темы.
 
Date 2019-03-11T08:54:17Z
2019-03-11T08:54:17Z
2018
 
Type Learning Object
 
Identifier Морозова Л. В. Міжнародний бізнес: методичні рекомендації до самостійної роботи для студентів заочної форми навчання спеціальності 073 «Менеджмент» / О. О. Розинка, Л. В. Морозова. - К. : НАУ, 2018. – 28 с.
http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/38006
7298р
339.97(076.5)
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний авіаційний університет, м. Київ
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ