ПРОГНОЗУВАННЯ ВПЛИВУ ТЕРМІНУ АВТОЛІЗУ М’ЯСА НА ПРОЦЕСИ РУЙНУВАННЯ ДЕТАЛЕЙ ПОДРІБНЮВАЛЬНИХ МАШИН
Наукові журнали Національного Авіаційного Університету
View Archive InfoField | Value | |
Title |
ПРОГНОЗУВАННЯ ВПЛИВУ ТЕРМІНУ АВТОЛІЗУ М’ЯСА НА ПРОЦЕСИ РУЙНУВАННЯ ДЕТАЛЕЙ ПОДРІБНЮВАЛЬНИХ МАШИН
|
|
Creator |
Сухенко, Владислав Юрійович; Національний університет біоресурсів і природокористування України
|
|
Subject |
м’ясо; сировина; автоліз; луг; кислота; сталь; дислокації; різання; машини; інструменти
— |
|
Description |
Досліджений вплив кислих і лужних соків з м’ясної сировини, отриманих за різних термінів її автолізу, на процеси утворення і руху дислокацій та руйнування поверхонь твердих тіл при терті в умовах поляризації фрикційного контакту.
|
|
Publisher |
National Aviation University
|
|
Contributor |
—
|
|
Date |
2013-10-29
|
|
Type |
—
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://jrnl.nau.edu.ua/index.php/PTZ/article/view/5189
10.18372/0370-2197.59.5189 |
|
Source |
Проблеми тертя та зношування; № 59 (2013); 55-64
Problems of Friction and Wear; № 59 (2013); 55-64 Проблемы трения и изнашивания; № 59 (2013); 55-64 |
|
Language |
uk
|
|