Record Details

ОСОБЛИВОСТІ ТЕХНОЛОГІЇ БЕЗАЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ З ВИКОРИСТАННЯМ ДИКОРОСЛОЇ ЯГІДНОЇ СИРОВИНИ

Репозитарій Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title ОСОБЛИВОСТІ ТЕХНОЛОГІЇ БЕЗАЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ З ВИКОРИСТАННЯМ ДИКОРОСЛОЇ ЯГІДНОЇ СИРОВИНИ
 
Creator Косоголова, Людмила Олексіївна
Романова, З.М.
Арутюнян, Т.В.
 
Description В работе рассмотрены направления повышения качества безалкогольных напитков, их конкуренто-
способности на отечественном рынке путем оптимизации технологии с использованием полупродуктов
на основе дикорастущего ягодного сырья.
The paper considers directions of increase the quality of soft drinks, their competitiveness in the domestic
market by optimizing technology using intermediates based on wild berries.
 
Date 2017-03-16T07:33:27Z
2017-03-16T07:33:27Z
2015
 
Type Article
 
Identifier Косоголова Л.О. Особливості технології безалкогольних напоїв з використанням дикорослої ягідної сировини / Л.О. Косоголова, З.М. Романова, Т.В. Арутюнян // Інтегровані технології та енергозбереження :зб. наук. праць.-Харків: ХДПУ, 2015.- №1.-С.85-91
http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/25290
УДК 663
 
Language uk
 
Format application/pdf
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ