ОСОБЛИВОСТІ ТЕХНОЛОГІЇ БЕЗАЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ З ВИКОРИСТАННЯМ ДИКОРОСЛОЇ ЯГІДНОЇ СИРОВИНИ
Репозитарій Національного Авіаційного Університету
View Archive InfoField | Value | |
Title |
ОСОБЛИВОСТІ ТЕХНОЛОГІЇ БЕЗАЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ З ВИКОРИСТАННЯМ ДИКОРОСЛОЇ ЯГІДНОЇ СИРОВИНИ
|
|
Creator |
Косоголова, Людмила Олексіївна
Романова, З.М. Арутюнян, Т.В. |
|
Description |
В работе рассмотрены направления повышения качества безалкогольных напитков, их конкуренто- способности на отечественном рынке путем оптимизации технологии с использованием полупродуктов на основе дикорастущего ягодного сырья. The paper considers directions of increase the quality of soft drinks, their competitiveness in the domestic market by optimizing technology using intermediates based on wild berries. |
|
Date |
2017-03-16T07:33:27Z
2017-03-16T07:33:27Z 2015 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Косоголова Л.О. Особливості технології безалкогольних напоїв з використанням дикорослої ягідної сировини / Л.О. Косоголова, З.М. Романова, Т.В. Арутюнян // Інтегровані технології та енергозбереження :зб. наук. праць.-Харків: ХДПУ, 2015.- №1.-С.85-91
http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/25290 УДК 663 |
|
Language |
uk
|
|
Format |
application/pdf
|
|