ОСОБЛИВОСТІ СПРИЯННЮ СТІЙКОСТІ ТА ЯКОСТІ НАПОЇВ
Репозитарій Національного Авіаційного Університету
View Archive InfoField | Value | |
Title |
ОСОБЛИВОСТІ СПРИЯННЮ СТІЙКОСТІ ТА ЯКОСТІ НАПОЇВ
|
|
Creator |
Косоголова, Людмила Олексіївна
Романова, З.М. Романов, О.С. Ільченко, Є.Е. |
|
Date |
2018-05-08T06:55:18Z
2018-05-08T06:55:18Z 2015 |
|
Identifier |
Косоголова Л.О. Особливості сприянню стійкості та якості напоїв / Л.О. Косоголова, З.М. Романова, О.С. Романов. - НОВІТНІ ДОСЯГНЕННЯ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА НАНОФАРМАКОЛОГІЇ: тези доповідей ІІІ Міжнародної науково- практичної конференції, м. Київ, 22-23 жовтня 2015 р., Національний авіаційний університет. – 2015. – С. 98 – 99.
http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34101 |
|
Language |
uk
|
|
Format |
application/pdf
|
|