Record Details

ОСОБЛИВОСТІ СПРИЯННЮ СТІЙКОСТІ ТА ЯКОСТІ НАПОЇВ

Репозитарій Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title ОСОБЛИВОСТІ СПРИЯННЮ СТІЙКОСТІ ТА ЯКОСТІ НАПОЇВ
 
Creator Косоголова, Людмила Олексіївна
Романова, З.М.
Романов, О.С.
Ільченко, Є.Е.
 
Date 2018-05-08T06:55:18Z
2018-05-08T06:55:18Z
2015
 
Identifier Косоголова Л.О. Особливості сприянню стійкості та якості напоїв / Л.О. Косоголова, З.М. Романова, О.С. Романов. - НОВІТНІ ДОСЯГНЕННЯ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА НАНОФАРМАКОЛОГІЇ: тези доповідей ІІІ Міжнародної науково- практичної конференції, м. Київ, 22-23 жовтня 2015 р., Національний авіаційний університет. – 2015. – С. 98 – 99.
http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34101
 
Language uk
 
Format application/pdf
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ