Record Details

Ефективність гідролізу протеїнів молочної сироватки сериновими протеазами

Репозитарій Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Ефективність гідролізу протеїнів молочної сироватки сериновими протеазами
 
Creator Гаркава, Катерина Григорівна
Петюх, Г.П.
Романова, Н.А.
 
Subject гідроліз
молочна сироватка
серинові протеази
 
Description Дослідженo релативну ефективність ензиматичного гідролізу ізоляту молочної сироватки WPI з використан-
ням семи ферментів класу серинових протеаз у трьох концентраціях за рН 7,0 та 50 °C. Найефективнішою
виявилася протеаза R у концентрації 0,0002 г/мл.
 
Date 2017-06-05T05:36:04Z
2017-06-05T05:36:04Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Петюх Г. П., Романова Н. А., Гаркава К. М. Ефективність гідролізу протеїнів молочної сироватки сериновими протеазами //Вісник Національного Авіаційного Університету. – 2009. – Т. 39. – №. 2. – С. 94-96.
http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/28950
577.151.6 (0432)
 
Language uk
 
Format application/pdf
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ