Ефективність гідролізу протеїнів молочної сироватки сериновими протеазами
Репозитарій Національного Авіаційного Університету
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Ефективність гідролізу протеїнів молочної сироватки сериновими протеазами
|
|
Creator |
Гаркава, Катерина Григорівна
Петюх, Г.П. Романова, Н.А. |
|
Subject |
гідроліз
молочна сироватка серинові протеази |
|
Description |
Дослідженo релативну ефективність ензиматичного гідролізу ізоляту молочної сироватки WPI з використан- ням семи ферментів класу серинових протеаз у трьох концентраціях за рН 7,0 та 50 °C. Найефективнішою виявилася протеаза R у концентрації 0,0002 г/мл. |
|
Date |
2017-06-05T05:36:04Z
2017-06-05T05:36:04Z 2009 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Петюх Г. П., Романова Н. А., Гаркава К. М. Ефективність гідролізу протеїнів молочної сироватки сериновими протеазами //Вісник Національного Авіаційного Університету. – 2009. – Т. 39. – №. 2. – С. 94-96.
http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/28950 577.151.6 (0432) |
|
Language |
uk
|
|
Format |
application/pdf
|
|