ЕФЕКТИВНІСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ ЗАСОБУ «КАМОРАН» ДЛЯ ПРИГНІЧЕННЯ МІКРОБІОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ У ВИРОБНИЦТВІ ЦУКРУ
Репозитарій Національного Авіаційного Університету
View Archive InfoField | Value | |
Title |
ЕФЕКТИВНІСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ ЗАСОБУ «КАМОРАН» ДЛЯ ПРИГНІЧЕННЯ МІКРОБІОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ У ВИРОБНИЦТВІ ЦУКРУ
|
|
Creator |
Решетняк, Людмила Расулівна
Гусятинська, Н.А. |
|
Date |
2018-05-21T07:29:44Z
2018-05-21T07:29:44Z 2013 |
|
Identifier |
Решетняк Л.Р. Ефективність застосування засобу «каморан» для пригнічення мікробіологічних процесів у виробництві цукру / Л.Р. Решетняк, Н.А. Гусятинська // НОВІТНІ ДОСЯГНЕННЯ БІОТЕХНОЛОГІЇ: тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 80-річчю заснування Національного авіаційного університету, м. Київ, 24-25 жовтня 2013 р., Національний авіаційний університет / редкол. К. Г. Гаркава, Е. М. Попова та ін. – К. : Вид-во «Мегапринт», 2013. – С. 41 - 42.
http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34436 |
|
Language |
uk
|
|
Format |
application/pdf
|
|