Record Details

ВИКОРИСТАННЯ ВОДЯНОГО ГОРІХА TRAPA NATANS L. ДЛЯ ОДЕРЖАННЯ ФЕРМЕНТОВАНИХ НАПОЇВ

Репозитарій Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title ВИКОРИСТАННЯ ВОДЯНОГО ГОРІХА TRAPA NATANS L. ДЛЯ ОДЕРЖАННЯ ФЕРМЕНТОВАНИХ НАПОЇВ
 
Creator Косоголова, Людмила Олексіївна
Яблонська, Катерина Миколаївна
Романова, З.М.
 
Subject водний екстракт водяного горіха
концентрат квасного сусла
екстракція
фізико-хімічні показники
нетрадиційна сировина
 
Description Досліджено склад та властивості водяного горіха для ферментованого напою, підібрано оптимальні співвідношення водного екстракту водяного горіха і необхідної кількості концентрата квасного сусла для одержання збалансованого за компонентним складом напою з гармонійним смаком.
Исследовано состав и свойства водяного ореха для ферментированого
напитка, подобраны оптимальные соотношения водного экстракта водяного
ореха и необходимого количества концентрата квасного сусла для получения
сбалансированного за компонентным составом напитка с гармоничным
вкусом.
Investigated the composition and properties of the water chestnut for fermented
beverages, the optimum ratio of aqueous extract water chestnut and the required
number of kvass wort concentrate to obtain balanced by the component composition
of the drink with a harmonious taste.
 
Date 2017-03-18T15:18:14Z
2017-03-18T15:18:14Z
2014
 
Type Article
 
Identifier Косоголова Л.О. Використання водяного горіха Trapa natans L. для одержання ферментованих напоїв / Л.О. Косоголова, К.М. Яблонська, З.М. Романова // Проблеми екологічної біотехнології. - 2014. - № 1. Режим доступу: http://ecobio.nau.edu.ua/index.php/ecobiotech/article/view/6742
http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/25420
 
Language uk
 
Format application/pdf
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ