Record Details

Глобальні моделі компетенцій в архітектурній освіті

Репозитарій Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Глобальні моделі компетенцій в архітектурній освіті
 
Creator Чемакіна, Октябрина Володимирівна
Чемакина, Октябрина Владимировна
 
Subject архітектура
архітектор
інтелектуальний потенціал архітектора
будівництво
архітектурна освіта
глобальна обізнаність
глобальна компетенція
критичне мислення
креативність
соціально-емоційний інтелект
 
Description Постановка проблеми: за професією архітектора закріпився статус особливої, унікальної, своєрідної професії, що вимагає комплексу (технічних і художніх) здібностей, знань і умінь. Творча діяльность архітектора полягає в перетворенні матеріального середовища і організації простору в інтересах людини і суспільства з новими результатами, що мають громадське значення. Підготовка до професійної діяльності архітектора важлива як з точки зору наукового дослідження, так і рефлексії професіоналів. Для досягнення професійного успіху необхідні такі здібності, як загальна інтелектуальна обдарованість, почуття гармонії, креативність і такі особистісні якості, як наполегливість, цілеспрямованість, прагнення до постійного вдосконалення і розвитку, велика працьовитість, комунікативні якості.
Метою доповіді є актуалізація проблеми: які виклики ставить перед нами майбутнє, і як повинна у відповідь змінюватися архітектурна освіта.
 
Date 2019-10-02T08:19:30Z
2019-10-02T08:19:30Z
2018-03
 
Type Article
 
Identifier Чемакіна О.В. Глобальні моделі компетенцій в архітектурній освіті / Міське середовище – ХХІ ст. Архітектура. Будівництво. Дизайн: Тези доповідей ІІІ Міжнародного науково-практичного конгресу, м. Київ, 14-16 березня 2018 р. / відп. ред. О.А. Трошкіна. – К.: НАУ, 2018. – с. 246-249.
http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/40355
005.336.2:[378:72(043.2)
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний авіаційний університет
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ