Record Details

Навчально-методичний комплекс з дисципліни «Експериментальні випробування та дослідження систем»

Репозитарій Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Навчально-методичний комплекс з дисципліни «Експериментальні випробування та дослідження систем»
Educational and methodical complex on discipline "Experimental tests and research of systems"
Учебно-методический комплекс по дисциплине «Экспериментальные испытания и исследования систем»
 
Creator Азарсков, Валерій Миколайович
Сущенко, Ольга Андріїна
 
Subject експеримент
дослідження
випробування
система
льотні
випробування
 
Description В результаті вивчення навчальної дисципліни студент набуває професійної компетентності, включаючи теоретичну та практичну підготовленості до діяльності, що проявляється в його творчій здатності та всебічній готовності до досягнення оптимальних результатів в області дослідження та проектування складних технічних систем.
Метою викладання дисципліни «Експериментальні випробування та дослідження систем» є формування у студентів знань, умінь та навичок для використання методів ідентифікації, а також методів та засобів випробувань складних технічних систем, які є необхідними на сучасному етапі розвитку авіаційної техніки.
Целью преподавания дисциплины «Экспериментальные испытания и исследования систем» является формирование у студентов знаний, умений и навыков для использования методов идентификации, а также методов и средств испытаний сложных технических систем, необходимых на современном этапе развития авиационной техники.
Methods of teaching disciplines "Experimental and operational systems", training and development, as well as methodology and methodology that are not related to economic and economic problems.
 
Date 2019-06-21T10:02:33Z
2019-06-21T10:02:33Z
2017
 
Identifier В системі професійної підготовки фахівця дисципліна «Експериментальні випробування та дослідження систем» являє собою теоретичну основу для набуття студентами сукупності знань та вмінь, які формують необхідні професійні якості в області дослідження та випробувань складних систем.
http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/39512
 
Language uk
 
Relation СМЯ НАУ РП;22.01.08-01-2017
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний Авіаційний Університет
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ