Record Details

Процес діагностування авіаційного турбогвинтового двигуна за параметрами робочого процесу, що реєструються у експлуатації

Репозитарій Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Процес діагностування авіаційного турбогвинтового двигуна за параметрами робочого процесу, що реєструються у експлуатації
 
Creator Пашаєв А.М., А.М.
Якушенко, О.С.
Мірзоєв, А.Д.
Абдуллаєв, П.Ш.
Самедов, А.С.
Мільцов, В.Є.
 
Subject ДІАГНОСТУВАННЯ,АВІАЦІЙНИЙ ТУРБОГВИНТОВИЙ ДВИГУН, ПАРАМЕТРИ РОБОЧОГО ПРОЦЕСУ
 
Description На сьогодні розробники діагностичних систем, при відсутності стандартної методики діагностування або в доповнення до неї, самостійно розробляють та отримують такі еталонні моделі для подальшого використання у своїх розробках (у методиках діагностування, автоматизованих чи експертних комп’ютерних системах). При цьому, такі моделі відрізняють за рівнем складності та вихідною інформацією, на базі якої їх було створено. В більшості випадків такі моделі є ноу-хау розробників, а їх деталі не розголошують або захищають відповідним чином.
Як вказано вище, розробник Pratt&Whitney не надає стандартної методи-ки діагностування проточної частини двигунів, зокрема двигуна PW-127Е, за параметрами робочого процесу, що вимірюють у експлуатації. У зв’язку з цим, було проведено розробку метода діагностування цього двигуна.
Корисна модель призначена для авіаційної галузі і забезпечує проведення діагностування проточної частини авіаційних турбогвинтових двигунів за параметрами, що реєструються у експлуатації.
 
Date 2018-05-26T10:16:34Z
2018-05-26T10:16:34Z
2017-09-14
 
Type Other
 
Identifier http://base.uipv.org/searchINV/search.php?action=viewdetails&IdClaim=247494&chapter=description
http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34543
 
Language uk
 
Relation -№ 201709102;заявл. 14.09.2017; зареєстровано 09.01.2018;-
 
Format application/pdf
 
Publisher -
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ