Record Details

Дослідження питання щодо систематизації і класифікації нормативно-правових актів, у сфері житлово-комунального господарства, міськелектротранспорту, благоустрою населених пунктів та галузі поховання, та НДДКР, що виконувались на замовлення центрального органу виконавчої влади з питань житлово-комунального господарства

Репозитарій Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Дослідження питання щодо систематизації і класифікації нормативно-правових актів, у сфері житлово-комунального господарства, міськелектротранспорту, благоустрою населених пунктів та галузі поховання, та НДДКР, що виконувались на замовлення центрального органу виконавчої влади з питань житлово-комунального господарства
 
Creator Онищук Г. І.
Агєєва Галина Миколаївна
Агеева Галина Николаевна
Agieieva Galyna
 
Subject житлово-комунальне господарство
Україна
нормативно-правові акти
анотовані звіти НДДКР
електронна база
реляційна модель
 
Description Мета робіт 2-го етапу - створення електронної бази нормативно-правових актів у сфері житлово-комунального господарства, анотованих звітів НДДКР з 1991 р. та розміщення їх на офіційному веб-сайті центрального органу виконавчої влади з питань житлово-комунального господарства.
Метод дослідження – аналіз, систематизація та класифікація за обраними признаками; семантичне моделювання.
Складові електронної бази систематизовані:
- фонд нормативних документів за сферами ЖКГ, міськелектротранспорт, благоустрій населених пунктів, галузь поховання, а також роками набуття чинності;
- фонд НДДКР за сферами ЖКГ, міськелектротранспорт, благоустрій населених пунктів, галузь поховання, а також за роками укладання договорів на виконання.
Для побудови бази даних прийнято реляційну модель. Система оприлюднення документів галузевого фонду реалізована у вигляді Інтернет ресурсу на базі ПКК MODx. Це дозволяє безкоштовно користуватися системними засобами та проводити їх регулярне оновлення з метою підвищення рівня безпеки.
Дослідний зразок офіційної веб-сторінки використовує хостинг на сервері з операційною системою Debian Linux, сервером застосувань Apache, системою керування базами даних MySQL та мовою програмування PHP.
Споживачами кінцевих результатів НДР є підприємства та організації, що працюють у сфері житлово-комунального господарства, спеціалісти центрального органу виконавчої влади з питань ЖКГ, громадяни України.
Результати НДР планується довести до відома підприємств та організацій, що працюють у сфері житлово-комунальних послуг шляхом їх оприлюднення на офіційному веб-сайті центрального органу виконавчої влади з питань житлово-комунального господарства, інформування під час семінарів, конференцій та інших заходів, які організує або підтримує центральний орган виконавчої влади з питань житлово-комунального господарства.
При виконанні робіт використано досвід, накопичений під час створення спеціалізованих архівів різного призначення, організації процесів управління електронною науково-технічною документацією тощо.
 
Date 2015-10-21T20:14:53Z
2015-10-21T20:14:53Z
2011
 
Type Other
 
Identifier Дослідження питання щодо систематизації і класифікації нормативно-правових актів, у сфері житлово-комунального господарства, міськелектротранспорту, благоустрою населених пунктів та галузі поховання, та НДДКР, що виконувались на замовлення центрального органу виконавчої влади з питань житлово-комунального господарства: Звіт про НДР (заключний)/ Держ.наук.-дослід. та проектно-вишукув. ін-т "НДІпроектреконструкція". - Дог.№Д/17-219: №ДР011U007219. - Етап 2. - К., 2011.
http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/16506
 
Language uk
 
Format application/pdf
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ