Record Details

Органічна хімія: Практикум та контрольні завдання для студентів Інституту заочного та дистанційного навчання напряму 0916 “Хімічна технологія та інженерія” (2 частина,)

Репозитарій Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Органічна хімія: Практикум та контрольні завдання для студентів Інституту заочного та дистанційного навчання напряму 0916 “Хімічна технологія та інженерія” (2 частина,)
 
Creator Кустовська, Антоніна Дмитрівна
Білокопитов, Юрій Васильович
Іванов, Сергій Віталійович
 
Subject Лабораторний практикум
контрольна робота
практикум
 
Date 2016-06-13T13:40:46Z
2016-06-13T13:40:46Z
2004
 
Type Book
 
Identifier Курс органічної хімії є фундаментальною теоретичною дисципліною при підготовці фахівців хімічного профілю. Для студентів заочної форми навчання основною формою організації навчального процесу є позааудиторне самостійне виконання студентами індивідуальних завдань. Це сприяє підвищенню активності студентів, формуванню і розвитку організованості і творчого мислення. Даний практикум має на меті забезпечити кожного студента індивідуальними завданнями з тем, що включені до навчальної програми та допомогти самостійно набути навички розв’язування цих завдань. Друга частина практикуму містить контрольні завдання та приклади їх розв’язування з наступних розділів навчальної програми:  Карбонільні сполуки.  Карбонові кислоти.  Сполуки, що містять азот, фосфор, сірку та кремній.  Гетеро функціональні похідні вуглеводнів та природні сполуки.  Гетероциклічні сполуки. В практикумі запропоновані задачі з питань:  Номенклатура, ізомерія.  Синтез заданих органічних сполук.  Синтез органічних сполук із заданих вихідних сполук.  Хімічні властивості органічних сполук.  Механізм хімічних реакцій.  Встановлення будови органічної сполуки, виходячи з її емпіричної формули й характерних хімічних перетворень. Більшість задач має комплексний характер, тобто в них розглядаються номенклатура, хімічні властивості та способи одержання органічних сполук певного гомологічного ряду. Розв’язування їх вимагає від студентів теоретичних і практичних4 знань матеріалу, що стосуються розглядуваних реакцій, допомагає з’ясувати генетичні та інші зв’язки між окремими класами органічних сполук
http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/21678
 
Language uk
 
Format application/msword
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ