Record Details

The biological activity of bacterial starter fermented milk products

Наукові журнали Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title The biological activity of bacterial starter fermented milk products
Биологическая активность бактериальных заквасок кисломолочных продуктов
Біологічна активність заквашувальних композицій кисломолочних продуктів
 
Creator Матвєєва, О. Л.; Національний авіаційний університет
Старинщак, В. В.; Національний авіаційний університет
Решетняк, Л. Р.; Національний авіаційний університет
 
Subject
bacterial leaven; probiotics; bifidobacteria; cultivation; fermentation; lactic acid product; active acidity
637.146.1

бактериальные закваски; пробиотики; бифидобактерии; культивирование; ферментация; молочнокислые продукты; активная кислотность
637.146.1

бактеріальні закваски; пробіотики; біфідобактерії; культивування; ферментація; молочнокислий продукт; активна кислотність
637.146.1
 
Description In the article the changes in the quality of bacterial fermentation of ТМ «VIVO», «IPROVIT», «GOOD FOOD» are investigated depending on the frequency of reproduction of fermentation, optimal technological parameters for obtaining functional sour milk product, optimum temperature and time of fermentation are determined.
В статье исследовано изменение качества бактериальных заквасок ТМ «VIVO», «Ипровит», «Good Food» в зависимости от кратности воспроизведения сквашивания, установлены оптимальные технологические параметры для получения функционального кисломолочного продукта, оптимальную температуру и время сквашивания.
В статті досліджено зміну якості бактеріальних заквасок ТМ «VIVO», «Іпровіт», «Good Food» в залежності від кратності відтворення заквашення, встановлено оптимальні технологічні параметри для отримання функціонального кисломолочного продукту, оптимальну температуру та час сквашування.
 
Publisher Національний авіаційний університет
 
Contributor


 
Date 2019-01-17
 
Type


 
Format application/pdf
application/pdf
application/pdf
 
Identifier http://jrnl.nau.edu.ua/index.php/ecobiotech/article/view/13221
 
Source Problems of Environmental Biotechnology; № 2 (2018)
Проблемы экологической биотехнологии; № 2 (2018)
Проблеми екологічної біотехнології; № 2 (2018)
 
Language uk
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ