Record Details

Зміст та ієрархія реєстру інформаційних ресурсів Держприкордонслужби України

Наукові журнали Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Зміст та ієрархія реєстру інформаційних ресурсів Держприкордонслужби України
Содержание и иерархия реестра информационных ресурсов Госпогранслужбы Украины
Content and hierarchy of registry information resources of Ukraine border service
 
Creator Юдін, О. К.; Національний авіаційний університет
Стрельбіцький, М. А.; Національна академія ДПС України імені Б. Хмельницького
 
Subject інформаційний ресурс; ідентифікатор об’єкта; дерево ідентифікаторів
УДК 004.056.5




 
Description В статті проведений аналіз стану українського сегменту світового простору ідентифікаторів об'єктів та показаний недостатній рівень його наповнення. В результаті проведених досліджень визначено місце Державної прикордонної служби та її інформаційних ресурсів в загальній системі національних інформаційних ресурсів держави. Показаний узагальнений спосіб формування ідентифікатору об’єкту прикордонного відомства в українському сегменті світового простору ідентифікаторів об'єктів. Наведена класифікація вузлів дерева ідентифікаторів прикордонної служби дозволить розширити український сегмент світового простору ідентифікаторів об'єктів та сприяти розвитку держави в інформаційній сфері
В статье проведен анализ украинского сегмента мирового пространства идентификаторов объектов и показан недостаточный уровень его наполнения. В результате проведенных исследований определено место Государственной пограничной службы и ее информационных ресурсов в общей системе национальных информационных ресурсов государства. Показан обобщенный способ формирования идентификатора объекта пограничного ведомства в украинском сегменте мирового пространства идентификаторов объектов. Приведенная классификация узлов дерева идентификаторов пограничной службы позволит расширить украинский сегментмирового пространства идентификаторов объектов и способствовать развитию государства в информационной сфере.
In the article has been analyzed of the Ukrainian segment of world space and object identifiers andshown insufficient level of filled one. The result of research defined the place of the State BorderService and its information resources in the overall national information resources of the state. Showsgeneralized method of forming an object identifier Ukrainian border agency in the world spacesegment identifiers objects. The classification tree node IDs Border Service Ukrainian segment willexpand global identifier space objects and to promote the development of the state in the informationsphere.
 
Publisher National Aviation University
 
Contributor


 
Date 2016-12-21
 
Type
 
Format application/pdf
 
Identifier http://jrnl.nau.edu.ua/index.php/PIU/article/view/13148
10.18372/2073-4751.4.13148
 
Source Problems of Informatization and Management; Том 4, № 56 (2016); 85-91
Проблемы информатизации и управления; Том 4, № 56 (2016); 85-91
Проблеми iнформатизацiї та управлiння; Том 4, № 56 (2016); 85-91
 
Language uk
 
Rights Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ