Record Details

ПРОФЕСІЙНИЙ САМОРОЗВИТОК АВІАЦІЙНОГО ФАХІВЦЯ, ЯК СКЛАДОВА ФАХОВОЇ ПІДГОТОВКИ

Наукові журнали Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title ПРОФЕСІЙНИЙ САМОРОЗВИТОК АВІАЦІЙНОГО ФАХІВЦЯ, ЯК СКЛАДОВА ФАХОВОЇ ПІДГОТОВКИ
AVIATION PROFESSIONALS SELF-DEVELOPMENT AS A COMPONENT OF PROFESSIONAL TRAINING
 
Creator Смірнова, І. Л.; кандидат педагогічних наук; доцент;
професор кафедри авіаційного обладнання;
Кіровоградської льотної академії
Національного авіаційного університету
 
Subject професійний саморозвиток; підготовка авіафахівців; спецдисципліни; методи навчання.
629.7.07. 072:658.3
professional self-development; training of aviation specialists; special disciplines; teaching methods

 
Description В статті зазначено про необхідність формування професійного саморозвитку у майбутніх авіафахівців під час професійної підготовки та проблеми, що з цим пов’язані. Визначені складові професійного саморозвитку та методи, за допомогою яких можливо досягнути поставленої мети в процесі теоретичної підготовки майбутніх авіаспеціалістів у вищому льотному навчальному закладі. Автор розглянула задачі, які постають у зв’язку з цим перед професійною педагогікою в льотному виші в процесі викладання спецдисциплін.
The article is devoted to the problem of the need for the formation of professional self-development of future aviation specialists during training and the problems that are associated with it. The author has identified the components of professional self-development and methods by which this goal may be achieved during theoretical training in flight educational establishments. The author reviewed the challenges concerning this problem in professional pedagogy during teaching of professional subjects in flight educational establishments
 
Publisher National Aviation University
 
Contributor

 
Date 2017-04-11
 
Type Рецензована стаття
 
Format application/pdf
 
Identifier http://jrnl.nau.edu.ua/index.php/VisnikPP/article/view/12520
10.18372/2411-264X.10.12520
 
Source Вісник Національного авіаційного університету. Серія: Педагогіка, Психологія; № 10 (2017); 135-139
Вестник Национального авиационного университета. Серия: Педагогика, Психология; № 10 (2017); 135-139
Proceedings of the National Aviation University. Series: Pedagogy, Psychology; № 10 (2017); 135-139
 
Language uk
 
Rights Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи, яка через 6 місяців з дати публікації автоматично стає доступною на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ