Record Details

CREATE INNOVATIVE QUALITIES OF FUTURE SPECIALISTS OF SOCIAL SPHERE

Наукові журнали Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title CREATE INNOVATIVE QUALITIES OF FUTURE SPECIALISTS OF SOCIAL SPHERE
ФОРМУВАННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ЯКОСТЕЙ У МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ
 
Creator Радченко, М. І.; кандидат психологічних наук,
доцент кафедри соціальних технологій
Національного авіаційного університету
 
Subject innovation; quality innovation; level of creativity; role playing; teaching strategies; social manager

інноваційність; інноваційні якості; рівень креативності; рольові ігри; педагогічні стратегії; менеджер соціальної сфери
378.124.8:005.95-057.4
 
Description The problem of forming innovative qualities of future social workers. Based on the analysis of scientific literature highlights the major features innovative, adapted personality. Highlights different strategies of forming such a person. The results of the level of creativity in students – future managers of social sphere. Proposed theme of role-playing games. The importance of the use in the training of educational strategies aimed at creating innovative traits
У статті розглядається проблема формування інноваційних якостей майбутніх соціальних працівників. На основі аналізу наукової літератури виділяються основні риси інноваційної, адаптованої особистості. Висвітлюються різні стратегії формування такої особистості. Наводяться результати дослідження рівня розвитку креативності у студентів – майбутніх менеджерів соціальної сфери. Пропонується тематика проведення рольових ігор. Підкреслюється важливість використання в процесі підготовки фахівців таких педагогічних стратегій, що спрямовані на формування інноваційних рис особистості.
 
Publisher National Aviation University
 
Contributor

 
Date 2016-12-06
 
Type Рецензована стаття
 
Format application/pdf
 
Identifier http://jrnl.nau.edu.ua/index.php/VisnikPP/article/view/12419
10.18372/2411-264X.9.12419
 
Source Вісник Національного авіаційного університету. Серія: Педагогіка, Психологія; № 9 (2016); 123-126
Вестник Национального авиационного университета. Серия: Педагогика, Психология; № 9 (2016); 123-126
Proceedings of the National Aviation University. Series: Pedagogy, Psychology; № 9 (2016); 123-126
 
Language uk
 
Rights Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи, яка через 6 місяців з дати публікації автоматично стає доступною на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ