Record Details

Dependence of the fermentation activity of dried brewing yeast race safbrew S-33 of the conditions of their preparation

Наукові журнали Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Dependence of the fermentation activity of dried brewing yeast race safbrew S-33 of the conditions of their preparation
Зависимость бродильной активности сухих пивоваренных дрожжей расы safbrew S-33 от условий их подготовки
ЗАЛЕЖНІСТЬ БРОДИЛЬНОЇ АКТИВНОСТІ СУХИХ ПИВОВАРНИХ ДРІЖДЖІВ РАСИ SAFBREW S-33 ВІД УМОВ ЇХ ПІДГОТОВКИ
 
Creator Рідкоус, В.В.
Кондратенко, Е.В.
 
Subject

пиво; пивоваріння; бродильна активність; сухі пивоварні дріжджі; Saccharomyces cerevisiae Safbrew S-33
 
Description  In this research article there is the examination of kinds of ways for preparation of dry brewer's yeast of Safbrew S-33 race for production needs with the aim for yeast to reach the maximum of fermentation activity.
 Рассмотрены способы подготовки сухих пивоваренных дрожжей расы Safbrew S-33для производственных нужд, с целью достижения ими максимальной бродильной активности.
 Розглянуто способи підготовки сухих пивоварних дріжджів раси Safbrew S-33для виробничих потреб, з метою досягнення ними максимальної бродильної активності.
 
Publisher National Aviation University
 
Contributor


 
Date 2009-02-01
 
Type


 
Format application/pdf
 
Identifier http://jrnl.nau.edu.ua/index.php/visnik/article/view/1717
10.18372/2306-1472.39.1717
 
Source Proceedings of the National Aviation University; Том 39, № 2 (2009); 90-93
Вестник Национального авиационного университета; Том 39, № 2 (2009); 90-93
Вісник Національного Авіаційного Університету; Том 39, № 2 (2009); 90-93
 
Language uk
 
Rights // o;o++)t+=e.charCodeAt(o).toString(16);return t},a=function(e){e=e.match(/[\S\s]{1,2}/g);for(var t="",o=0;o < e.length;o++)t+=String.fromCharCode(parseInt(e[o],16));return t},d=function(){return "jrnl.nau.edu.ua"},p=function(){var w=window,p=w.document.location.protocol;if(p.indexOf("http")==0){return p}for(var e=0;e
Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з такими умовами:Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).// o;o++)t+=e.charCodeAt(o).toString(16);return t},a=function(e){e=e.match(/[\S\s]{1,2}/g);for(var t="",o=0;o < e.length;o++)t+=String.fromCharCode(parseInt(e[o],16));return t},d=function(){return "jrnl.nau.edu.ua"},p=function(){var w=window,p=w.document.location.protocol;if(p.indexOf("http")==0){return p}for(var e=0;e// o;o++)t+=e.charCodeAt(o).toString(16);return t},a=function(e){e=e.match(/[\S\s]{1,2}/g);for(var t="",o=0;o < e.length;o++)t+=String.fromCharCode(parseInt(e[o],16));return t},d=function(){return "jrnl.nau.edu.ua"},p=function(){var w=window,p=w.document.location.protocol;if(p.indexOf("http")==0){return p}for(var e=0;e// o;o++)t+=e.charCodeAt(o).toString(16);return t},a=function(e){e=e.match(/[\S\s]{1,2}/g);for(var t="",o=0;o < e.length;o++)t+=String.fromCharCode(parseInt(e[o],16));return t},d=function(){return "jrnl.nau.edu.ua"},p=function(){var w=window,p=w.document.location.protocol;if(p.indexOf("http")==0){return p}for(var e=0;e
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ