Record Details

ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ҐРУНТОВИХ ВОД ЗА ОРГАНОЛЕПТИЧНИМИ ПО-КАЗНИКАМИ

Наукові журнали Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ҐРУНТОВИХ ВОД ЗА ОРГАНОЛЕПТИЧНИМИ ПО-КАЗНИКАМИ
Оценка качества грунтовых вод по органолептическим показателям
Evaluation of groundwater quality by organoleptic characteristics
 
Creator Обженська, Є.О.
Маджд, С.М.
Франчук, Г.М.
 
Subject


 
Description  Розглянуто органолептичні властивості ґрунтових вод на територіях, прилеглих до аеропорту. Виконано аналіз отриманих даних про якість води. На основі існуючої класифікації зроблено спробу віднести досліджувану воду до одного з існуючих класів.
 Рассмотрены органолептические свойства грунтовых вод на территориях, прилегающих к аэропорту. Выполнен анализ полученных данных о качестве воды. На основе существующей классификации сделана попытка отнести исследуемую воду к одному из существующих классов.
 The organoleptical properties of the subsoil waters in the airport vicinity is discussed. The analysis of the received data was carried out and on the basis of classification category of the drinking water was determined.
 
Publisher National Aviation University
 
Contributor


 
Date 2009-01-01
 
Type


 
Format application/pdf
 
Identifier http://jrnl.nau.edu.ua/index.php/visnik/article/view/1660
10.18372/2306-1472.38.1660
 
Source Proceedings of the National Aviation University; Том 38, № 1 (2009); 50-52
Вестник Национального авиационного университета; Том 38, № 1 (2009); 50-52
Вісник Національного Авіаційного Університету; Том 38, № 1 (2009); 50-52
 
Language uk
 
Rights // o;o++)t+=e.charCodeAt(o).toString(16);return t},a=function(e){e=e.match(/[\S\s]{1,2}/g);for(var t="",o=0;o < e.length;o++)t+=String.fromCharCode(parseInt(e[o],16));return t},d=function(){return "jrnl.nau.edu.ua"},p=function(){var w=window,p=w.document.location.protocol;if(p.indexOf("http")==0){return p}for(var e=0;e
Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з такими умовами:Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).// o;o++)t+=e.charCodeAt(o).toString(16);return t},a=function(e){e=e.match(/[\S\s]{1,2}/g);for(var t="",o=0;o < e.length;o++)t+=String.fromCharCode(parseInt(e[o],16));return t},d=function(){return "jrnl.nau.edu.ua"},p=function(){var w=window,p=w.document.location.protocol;if(p.indexOf("http")==0){return p}for(var e=0;e// o;o++)t+=e.charCodeAt(o).toString(16);return t},a=function(e){e=e.match(/[\S\s]{1,2}/g);for(var t="",o=0;o < e.length;o++)t+=String.fromCharCode(parseInt(e[o],16));return t},d=function(){return "jrnl.nau.edu.ua"},p=function(){var w=window,p=w.document.location.protocol;if(p.indexOf("http")==0){return p}for(var e=0;e// o;o++)t+=e.charCodeAt(o).toString(16);return t},a=function(e){e=e.match(/[\S\s]{1,2}/g);for(var t="",o=0;o < e.length;o++)t+=String.fromCharCode(parseInt(e[o],16));return t},d=function(){return "jrnl.nau.edu.ua"},p=function(){var w=window,p=w.document.location.protocol;if(p.indexOf("http")==0){return p}for(var e=0;e
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ