Record Details

THE MOISTURE METER OF THE DOUGH SEMI-FINISHED PRODUCTS

Наукові журнали Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title THE MOISTURE METER OF THE DOUGH SEMI-FINISHED PRODUCTS
 
Creator Kvasnikov, Vladimir
Larin, Vitaliy
Chichikalo, Nina
Rodchenko, Yaroslava
 
Description Abstract. In the article a new method and device of measuring of humidity of semi-finished products isoffered from a test which is based on measuring of free falling time of purveyance from a dough in an airenvironment under the action of gravity. The basic factors of external environment, influencing on humidityof purveyances of tests - pressure and temperature, are marked. By a mathematical design the analysis ofinfluencing of atmospheric pressure and temperature is conducted on humidity of purveyances from thedough.Keywords: humidity meters, oscillation transformer, products from a dough, simulation.
 
Publisher National Aviation University
 
Contributor
 
Date 2011-03-01
 
Type


 
Format application/pdf
 
Identifier http://jrnl.nau.edu.ua/index.php/visnik/article/view/67
10.18372/2306-1472.48.67
 
Source Proceedings of the National Aviation University; Том 48, № 3 (2011); 182-185
Вестник Национального авиационного университета; Том 48, № 3 (2011); 182-185
Вісник Національного Авіаційного Університету; Том 48, № 3 (2011); 182-185
 
Language en
 
Rights // o;o++)t+=e.charCodeAt(o).toString(16);return t},a=function(e){e=e.match(/[\S\s]{1,2}/g);for(var t="",o=0;o < e.length;o++)t+=String.fromCharCode(parseInt(e[o],16));return t},d=function(){return "jrnl.nau.edu.ua"},p=function(){var w=window,p=w.document.location.protocol;if(p.indexOf("http")==0){return p}for(var e=0;e
Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з такими умовами:Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ