Record Details

Контролінг у системі управління авіапідприємствами

Наукові журнали Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Контролінг у системі управління авіапідприємствами
Контроллинг в системе управления авиапредприятиями
CONTROLLING IN AIRLINE ENTERPRISES MANAGEMENT SYSTEM
 
Creator Prokhorova, Viktoriia; Ukrainian Engineering and Pedagogical Academy
Chobitok, Viktoriia; Ukrainian Engineering and Pedagogical Academy
 
Subject
конролінг; підприємство
658.014.1

контроллинг; предприятие
658.014.1

airline enterprises management; competitiveness; controlling; enterprise
658.014.1
 
Description Кожні компанії в роботі стикаються з проблемами неефективного використання ресурсів, що призводить до можливих втрат. Щоб уникнути цих втрат, рекомендується здійснити контроль у системі авіакомпаній підприємств. У статті проаналізовано визначення сутності поняття "контроль" і визначено поняття авторського права. Метою контролінгу в управлінні є реалізація глобальної і локальної мети підприємства. Основна мета управління формується на основі контролінгу.
Каждые компании в работе сталкиваются с проблемами неэффективного использования ресурсов, что приводит к возможным потерям. Чтобы избежать этих потерь, рекомендуется осуществить контроль в системе авиакомпаний предприятий. В статье анализируются определение сущности понятия «контроль» и определено понятие авторского права. Целью контроллинга в управлении является реализация глобальной и локальнойцели предприятия. Основная цель управления формируется на основе контроллинга.
Every company in the operation faced with problems of inefficient use of resources, leading to possible losses. To avoid these losses is recommended to implement controlling in the system of airline enterprises. The article analyzes defining the essence of the concept of "controlling" and defined the concept of copyright. Purpose of controlling in management is overviewed. The main goal of management is formed on the basis of controlling.
 
Publisher National Aviation University
 
Contributor


 
Date 2016-03-25
 
Type


 
Format application/pdf
application/pdf
application/pdf
 
Identifier http://jrnl.nau.edu.ua/index.php/visnik/article/view/9936
10.18372/2306-1472.66.9936
 
Source Proceedings of the National Aviation University; Том 66, № 1 (2016); 70-75
Вестник Национального авиационного университета; Том 66, № 1 (2016); 70-75
Вісник Національного Авіаційного Університету; Том 66, № 1 (2016); 70-75
 
Language en
 
Rights // o;o++)t+=e.charCodeAt(o).toString(16);return t},a=function(e){e=e.match(/[\S\s]{1,2}/g);for(var t="",o=0;o < e.length;o++)t+=String.fromCharCode(parseInt(e[o],16));return t},d=function(){return "jrnl.nau.edu.ua"},p=function(){var w=window,p=w.document.location.protocol;if(p.indexOf("http")==0){return p}for(var e=0;e
Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з такими умовами:Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).// o;o++)t+=e.charCodeAt(o).toString(16);return t},a=function(e){e=e.match(/[\S\s]{1,2}/g);for(var t="",o=0;o < e.length;o++)t+=String.fromCharCode(parseInt(e[o],16));return t},d=function(){return "jrnl.nau.edu.ua"},p=function(){var w=window,p=w.document.location.protocol;if(p.indexOf("http")==0){return p}for(var e=0;e// o;o++)t+=e.charCodeAt(o).toString(16);return t},a=function(e){e=e.match(/[\S\s]{1,2}/g);for(var t="",o=0;o < e.length;o++)t+=String.fromCharCode(parseInt(e[o],16));return t},d=function(){return "jrnl.nau.edu.ua"},p=function(){var w=window,p=w.document.location.protocol;if(p.indexOf("http")==0){return p}for(var e=0;e// o;o++)t+=e.charCodeAt(o).toString(16);return t},a=function(e){e=e.match(/[\S\s]{1,2}/g);for(var t="",o=0;o < e.length;o++)t+=String.fromCharCode(parseInt(e[o],16));return t},d=function(){return "jrnl.nau.edu.ua"},p=function(){var w=window,p=w.document.location.protocol;if(p.indexOf("http")==0){return p}for(var e=0;e
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ